Хмельницький – Львів. Одноденний тур щонеділі та щосуботи.

Програма туру

6.00 – виїзд з м. Хмельницького.Львів

8.30 – зупинка, сніданок.

11.00-16.00 – автобусно-пішохідна екскурсія по місту.

Високий Замок. Княжий Львів, Королівське місто 16-18 ст., австрійський Лемберг 18-19 ст., столиця Західноукраїнської республіки.

Львів – справжній містифікатор. Він зачаровує з першого погляду. Тут тебе приваблюють різні епохи в мініатюрі:  Галіція, ЛьвівАвстро-Угорщина, невідома Італія, несподівана Україна – все це архітектурні чудеса старого міста.

Запрошуємо на захоплюючу прогулянку містом Лева. Перед Вами відкриється середньовічна Площа ринок, найстаріша аптека міста, Королівський і Міський арсенали, костели єзуїтів, домініканців, бернардинів і кармелітів, а також вірменський, єврейський та руський квартали. Оперний театр, проспект Свободи…

Невід’ємною частиною історико-архітектурного заповідника й одним із привабливих куточків Львова є архітектурний ансамбль на Святоюрській горі. На тлі мальовничого ландшафту міста височіє  Собор Святого Юра — Собор св. Юрапам’ятка пізнього українського бароко, що є домінантною в містобудівельному середовищі. Справжній шедевр українського бароко — Cобор св. Юра — став символом єднання тися­чолітньої культури та духовної христи­янської спадщини Сходу і Заходу.

16-17.30 – вільний час. Можливість відвідати Історичний музей, Королівські палати, Музей найдавніших памяток Львову, Музей Іоанна Пінзеля.

Але важко собі уявити Львів без філіжанки справжньої кави, адже з часу своєї появи, кава ставала все популярнішою у різних колах суспільства, і дуже скоро увесь Львів захворів кавоманією. Ми зможемо відчути цю Львіватмосферу, завітавши в одну з кав’ярень в серці міста, де Ви скуштуєте справжньої львівської кави та долучитесь до автентичних традицій кавування у Львові.

17.30 – виїзд з Львову.

22.00 – орієнтовне прибуття в Хмельницький.

Вартість – 400 грн. (проїзд, страхування).

Додатково оплачуються вхідні квитки, екскурсія по місту.